Investera

Det finns ofta möjlighet att investera i bolag som InWest är projektledare för. Nedan beskrivs två vanliga tillvägagångssätt.

Allmänna publika erbjudanden

Vi är ofta projektledare till bolag som gör emissioner som riktar sig till allmänheten.

Det är både noteringsemissioner, så kallade IPOs, och företrädesemissioner. Vi brukar informera om dessa emissioner via vårt nyhetsbrev, vår hemsida och i sociala medier som LinkedIn och Twitter.

Genom att anmäla sig till vårt nyhetsbrev skickas erbjudanden via e-post under emissionernas teckningsperiod. Det är enkelt att avanmäla sig från vidare utskick om man inte vill få fler erbjudanden.

Pre-IPOs

När vi kommer i kontakt med bolag som vill inleda en noteringsprocess finns ofta ett akut kapitalbehov.

Som investerare i en Pre-IPO kan det vara ett gyllene tillfälle att komma in i spännande onoterade bolag före de blivit allmänt kända av allmänheten.

Dessutom är normalt värderingen rabatterad i och med att det är en högre risk att investera i ett privat onoterat bolag, där det kan vara svårt att handla med aktien när man vill.

Om du är intresserad av att veta mer om Pre-IPOs är du välkommen att kontakta oss för mer information.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för löpande information om de börsnoteringar och emissioner som vi är projektledare för. Vi skickar nyhetsbrev med återhållsamhet och kommer inte heller dela dina uppgifter med någon.

    Genom anmälan godkänner jag att mina personuppgifter hanteras i enlighet med InWests integritetspolicy.