Om oss

Genom att arbeta nära, med stor lyhördhet och till rimliga arvoden, ger vi inte våra kunder en anledning att leta efter andra rådgivare.

Vi är ett dedikerat bollplank till mindre bolag med stora ambitioner

Om oss

InWest är en erfaren projektledare vid noteringar och publika emissioner.

Vi hjälper våra kunder med det tillväxtkapital de behöver för att nå sin fulla potential. Det finns fantastiska bolag inom alla branscher och genom åren har vi arbetat med bolag som säljer allt från bilbarnstolar och potatischips till blåtandsuppkopplade dimrar.

Vi tycker att det är lika viktigt med en duktig entreprenör med tjockt pannben som en genomarbetad affärsplan.

Därför vill vi lära känna människorna bakom bolagen vi arbetar med. Vår ambition är att arbeta med bolag som vi själva vill investera i eller rekommendera till en nära vän.

Vi tror på att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Genom att arbeta nära, med stor lyhördhet och till rimliga arvoden, ger vi inte våra kunder en anledning att leta efter andra rådgivare.

Vår värdegrund

På InWest tar vi hand om varandra. Vi uppmuntrar våra medarbetare till att utvecklas, såväl på arbetet som på det personliga planet. Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som får oss att längta till måndagen. Vi är nyfikna på livet och tror att människor mår som allra bäst när det är balans mellan arbete och fritid. Därmed inte sagt att det inte kan bli sena kvällar ibland.

Vill du lära känna oss närmare?

Tveka inte att ta kontakt med oss för ett förutsättningslöst möte. Vi älskar att träffa bolag med storslagna framtidsplaner.

Vi på InWest är ett dedikerat bollplank till mindre bolag med stora ambitioner.

Besöksadress

Göteborgsvägen 3
443 30 LERUM

    Prenumerera och få våra börsnoteringar och emissioner rakt i din inkorg.


    Genom anmälan godkänner jag att mina personuppgifter hanteras i enlighet med InWests integritetspolicy. Vi skickar nyhetsbrev med återhållsamhet och kommer inte heller dela dina uppgifter.

     

    © 2022 InWest Corporate Finance | Integritetspolicy