Appspotr

Om Appspotr

Appspotr är ett Göteborgsbaserat IT-bolag som utvecklat en teknisk plattform för som möjliggör utveckling av appar genom grafiska användargränssnitt och konfiguration istället för traditionell programmering.

Appspotr info

Appspotr genomförde en IPO under hösten 2016 som blev kraftigt övertecknad. Teckningsgraden uppgick till cirka 1 700 % och mer än 3 800 tecknare deltog. InWest var bolagets rådgivare i samband med bolagets börsnotering på Spotlight.

Bolaget vision är att bli den ledande plattformen för s.k. ”low-code”-utveckling av appar på global basis. Bolaget erbjuder sin plattform som en prenumerationstjänst (PaaS, Platform as a Service). Plattformen har en bred uppsättning verktyg för att utveckla, publicera och underhålla professionella appar. Bolaget erbjuder även apputveckling som en tjänst till slutkunder, genom det helägda dotterbolaget Appsales. Appspotrs kunder är framför allt PR- och kommunikationsbyråer och webbutvecklare som i sin tur utvecklar appar för slutkunder.

Appspotr info2

Ansvarig rådgivare

Roger Lundin
+46 (0) 725-86 22 22
roger.lundin@inwestcorp.se

Håll dig uppdaterad:

Vi på InWest är ett dedikerat bollplank till mindre bolag med stora ambitioner.

Besöksadress

Kanalstråket 1
433 76 JONSERED

Prenumerera och få våra börsnoteringar och emissioner rakt i din inkorg.


Genom anmälan godkänner jag att mina personuppgifter hanteras i enlighet med InWests integritetspolicy. Vi skickar nyhetsbrev med återhållsamhet och kommer inte heller dela dina uppgifter.

 

© 2020 InWest Corporate Finance | Integritetspolicy