Comintelli

Om Comintelli

Comintelli är ett svenskt mjukvaruföretag som grundades 1999 som en spin-off från Ericsson. Bolaget har sitt huvudkontor i Kista. Comintelli har utvecklat och licensierar ut en molnbaserad tjänst för omvärldsbevakning och -analys kallad Intelligence2day®

Comintelli noterades på Spotlight Stock Market i november 2018 och handlas under kortnamnet COMINT. InWest var projektledare i samband med noteringen som tecknades till 450%.

”InWest hjälpte oss med en spridningsemission och listning på Spotlight Stock Market. Emissionen blev kraftigt övertecknad med en teckningsgrad på c:a 450% och börsnoteringen blev mycket lyckad.  InWest visade stor erfarenhet och guidade oss på ett nära och personligt sätt genom hela resan från start till mål.”
Jesper Martell, VD Comintelli

Intelligence2day® används idag av såväl mindre företag som större globala organisationer. Dessa kunder använder tjänsten för att lättare navigera i, och skapa mening och insikter ur, en allt snabbare växande informationsmängd. Information som ofta är ostrukturerad och härleds från ett stort antal informationskällor.

Ansvarig rådgivare

Roger Lundin
+46 (0) 725-86 22 22
roger.lundin@inwestcorp.se

Håll dig uppdaterad:

Vi på InWest är ett dedikerat bollplank till mindre bolag med stora ambitioner.

Besöksadress

Kanalstråket 1
433 76 JONSERED

    Prenumerera och få våra börsnoteringar och emissioner rakt i din inkorg.


    Genom anmälan godkänner jag att mina personuppgifter hanteras i enlighet med InWests integritetspolicy. Vi skickar nyhetsbrev med återhållsamhet och kommer inte heller dela dina uppgifter.

     

    © 2021 InWest Corporate Finance | Integritetspolicy