Compare-IT

Om Compare-IT

Compare-IT är ett lundabaserat teknikbolag med lång erfarenhet inom byggnadsautomation och lösningar för hemautomation, så kallade ”smarta hem”. Bolaget grundades 2005 och har verkat som rådgivare till flera av Sveriges största konsultföretag samt driftsatt flera stora projekt inom byggnadsautomation.

Compare-IT noterades på Spotlight under våren 2017 och genomförde i samband med noteringen en IPO som tecknades till nästan 1 000 % av över 1 800 tecknare. InWest var bolagets rådgivare i samband med börsnoteringen.

Compare-IT har utvecklat trådbundna färdigpaketerade styrsystem för smarta hem och kommersiella fastigheter, vilka sänker installations- och driftskostnaderna väsentligt i jämförelse med andra professionella alternativ. Compare-IT tillhandahåller ”out-of- the-box”-lösningar som sänker graden av komplexitet och reducerar kostnadsnivån vilket gör det möjligt även för den bredare massan att få smartare hem och fastigheter. Då Bolagets system är trådbundet lämpar det sig bäst vid nybyggnation eller vid omfattande renoveringar.

Ansvarig rådgivare

Roger Lundin
+46 (0) 725-86 22 22
roger.lundin@inwestcorp.se

Håll dig uppdaterad:

Vi på InWest är ett dedikerat bollplank till mindre bolag med stora ambitioner.

Besöksadress

Kanalstråket 1
433 76 JONSERED

Prenumerera och få våra börsnoteringar och emissioner rakt i din inkorg.


Genom anmälan godkänner jag att mina personuppgifter hanteras i enlighet med InWests integritetspolicy. Vi skickar nyhetsbrev med återhållsamhet och kommer inte heller dela dina uppgifter.

 

© 2020 InWest Corporate Finance | Integritetspolicy