EatGood

EatGood logo

Om EatGood

EatGood är ett Boråsbaserat bolag som utvecklat en ugn, Lightfry, som möjliggör fritering av matprodukter med hjälp av ånga och varmluft utan att ge avkall på smak, utseende och konsistens. Bolagets målsättning är att förse en global marknad med ett mer hälsosamt alternativ till traditionell oljefritering. Lightfry medför även betydande fördelar på arbetsmiljö och ekonomi för restaurangoperatörer.

EatGood noterades på Spotlight under våren 2017 och anlitade då InWest som rådgivare för noteringsprocessen. Aktien handlas under tickern ”EATG”.

EatGood har sedan 2017 lagt ett särskilt fokus på den amerikanska marknaden som bedöms som synnerligen mottaglig för bolagets koncept. Bolagets samarbetspartner i USA, HB Specialty Foods, är en väletablerad aktör i Nordamerika och har bland annat sålt in Lightfry till amerikanska armén.

Håll dig uppdaterad:

Vi på InWest är ett dedikerat bollplank till mindre bolag med stora ambitioner.

Besöksadress

Kanalstråket 1
433 76 JONSERED

Prenumerera och få våra börsnoteringar och emissioner rakt i din inkorg.


Genom anmälan godkänner jag att mina personuppgifter hanteras i enlighet med InWests integritetspolicy. Vi skickar nyhetsbrev med återhållsamhet och kommer inte heller dela dina uppgifter.

 

© 2020 InWest Corporate Finance | Integritetspolicy