Oboya

Om Oboya

Oboya Horticulture är en internationell koncern med betydande tillväxt. Tillväxten sker både organiskt och genom förvärv av bolag. Koncernen består av tjugo företag som är verksamma inom tillverkning och/eller försäljning av produkter relaterade till odlingsindustrin.

 

Oboya Horticultures strategi är att växa genom förvärv av företag inom samma verksamhetsområde, för att därigenom bredda utbudet av produkter, rationalisera tillverkningen och etablera sig på nya marknader och bland nya kundgrupper.

Branschen som Oboya Horticulture är verksam i är mycket fragmenterad och består av ett stort antal tillverkare. Däremot finns det bara några stora grossister på marknaden, men dessa har inte någon egen tillverkning. Här skiljer sig Oboya Horticulture från de övriga genom att ha en ambition att inom egna led ha hela kedjan från tillverkning till slutkund.

Oboyas produktsortiment består av:
Förpackningar till odlingsindustrin för kryddväxter, sallader, blommor, krukväxter, frukter och bär, dvs till varor som vi köper i dagligvaruhandeln.

Krukor, brätten och systemlösningar för effektiv odling och distribution av kryddörter och växter.

Logistiklösningar i form av vagnar och transportkärl för effektiv transport av blommor och växter.

Substrater såsom gödningsmedel och växtnäring samt torvprodukter.

Smarta växtväggar med luftreningsteknik till företags- och konsumentmarknaden i Kina.

Oboya genomförde en IPO på Spotlight Stock Market i november 2014 och InWest var projektledare och rådgivare i samband med noteringen. I december 2017 bytte Oboya marknadsplats till Nasdaq First North och handlas under tickern ”OBOYA”.

Håll dig uppdaterad:

Vi på InWest är ett dedikerat bollplank till mindre bolag med stora ambitioner.

Besöksadress

Kanalstråket 1
433 76 JONSERED

Prenumerera och få våra börsnoteringar och emissioner rakt i din inkorg.


Genom anmälan godkänner jag att mina personuppgifter hanteras i enlighet med InWests integritetspolicy. Vi skickar nyhetsbrev med återhållsamhet och kommer inte heller dela dina uppgifter.

 

© 2020 InWest Corporate Finance | Integritetspolicy