ObsteCare

Om ObsteCare

ObsteCare AB erbjuder medicinska lösningar med ett globalt fokus för att förbättra förlossningsvården till förmån för mamman, barnet och förlossningskliniken. Det görs genom att tillhandahålla produkter och tjänster för en effektiv och trygg vård på förlossningsavdelningen.

Obstecare noterades på Spotlight Stock Market i januari 2018 och handlas under tickern ”OBST”. InWest var bolagets rådgivare i samband med börsnoteringen.

 

Företaget grundades på forskningsresultat vid Karolinska Institutet, då man konstaterade hur laktat i fostervatten påverkar värkarbetet under förlossning. Bolagets produkt är ett resultat av forskning, studier samt mer än 20 års erfarenhet från praktiskt arbete inom förlossningsvården.

Med fokus på spetsteknik under själva förlossningen, erbjuder ObsteCare lösningar som förbättrar vårdkvaliteten under förlossningsarbetet. Produkten bygger på en patenterad teknik och är den enda lösning som finns på marknaden för Point-of-Care användning mätning av laktat i fostervatten.

Håll dig uppdaterad:

Vi på InWest är ett dedikerat bollplank till mindre bolag med stora ambitioner.

Besöksadress

Kanalstråket 1
433 76 JONSERED

Prenumerera och få våra börsnoteringar och emissioner rakt i din inkorg.


Genom anmälan godkänner jag att mina personuppgifter hanteras i enlighet med InWests integritetspolicy. Vi skickar nyhetsbrev med återhållsamhet och kommer inte heller dela dina uppgifter.

 

© 2020 InWest Corporate Finance | Integritetspolicy