Pharmacolog

Om Pharmacolog

Pharmacolog är ett medicintekniskt bolag som utvecklar lösningar som optimerar och säkerställer en korrekt och effektiv behandling med intravenösa läkemedel. Sådana läkemedel är vanligt förekommande vid behandling av cancer, infektionssjukdomar och vid intensivvård.

Felbehandlingar eller över- och underdosering av intravenösa läkemedel kan få allvarliga konsekvenser för patienten. Pharmacologs lösningar effektiviserar behandlingen med intravenösa läkemedel och leder till ökad patientsäkerhet. Dessutom erbjuder Pharmacolog lösningar för att upptäcka och förhindra stölder och förfalskningar av läkemedel, vilket är ett svårhanterligt problem i stora delar av världen.

 

Pharmacolog noterades på Spotlight under våren 2015 och bytte därefter marknadsplats till Nasdaq First North under 2018. Bolaget har tickern ”PHLOG B”. Bolaget anlitade InWest i samband med noteringen på Spotlight samt vid ett flertal emissionstillfällen.

Håll dig uppdaterad:

Vi på InWest är ett dedikerat bollplank till mindre bolag med stora ambitioner.

Besöksadress

Kanalstråket 1
433 76 JONSERED

Prenumerera och få våra börsnoteringar och emissioner rakt i din inkorg.


Genom anmälan godkänner jag att mina personuppgifter hanteras i enlighet med InWests integritetspolicy. Vi skickar nyhetsbrev med återhållsamhet och kommer inte heller dela dina uppgifter.

 

© 2020 InWest Corporate Finance | Integritetspolicy