Raybased

Om Raybased

Raybased utvecklar och säljer en trådlös plattform för övervakning, mätning, styrning och optimering av fastigheter. Raybased säljer till både ägare och förvaltare av kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter både vid nybyggnation och ombyggnation av befintliga byggnader liksom till byggföretag, installatörer och leverantörer av system till fastigheter. Raybaseds kunder finns globalt, där energikostnader är höga och kunder har fokus på energieffektivisering. Bolaget etablerades 2011 och har sitt huvudkontor i Västra Frölunda.

Raybased noterades på Spotlight Stock Market i januari 2016 och projektledare vid noteringen var InWest. Noteringsemissionen blev övertecknad med en teckningsgrad om 2 200% och tecknades av 4 000 tecknare. Aktien handlas under kortnamnet ”RBASE”.

Raybased tillhandahåller ett trådlöst system för avancerad fastighetsautomation. Systemet gör det möjligt att övervaka, styra och optimera alla elektriska funktioner i en fastighet som t.ex. temperatur, ventilation, belysning och säkerhetssystem. Systemet är kompatibelt med marknadens övriga system för fastighetsautomation. Äldre, befintliga installationer i en fastighet kan samordnas och effektiviseras via Raybased i ett intelligent driftssystem där samtliga funktioner samverkar.

En gemensam plattform för fastighetens samtliga funktioner. Raybased samordnar inte bara ”egna” funktioner i systemet. Genom Raybased’s teknik skapas en öppen plattform som kan integreras med samtliga standarder och protokoll för fastighetsautomation.

Fastighetsägaren har ständig tillgång till aktuell information och kan sköta drift, underhåll och bevakning på distans var han/hon än befinner sig.

Ansvarig rådgivare

Roger Lundin
+46 (0) 725-86 22 22
roger.lundin@inwestcorp.se

Håll dig uppdaterad:

Vi på InWest är ett dedikerat bollplank till mindre bolag med stora ambitioner.

Besöksadress

Kanalstråket 1
433 76 JONSERED

Prenumerera och få våra börsnoteringar och emissioner rakt i din inkorg.


Genom anmälan godkänner jag att mina personuppgifter hanteras i enlighet med InWests integritetspolicy. Vi skickar nyhetsbrev med återhållsamhet och kommer inte heller dela dina uppgifter.

 

© 2020 InWest Corporate Finance | Integritetspolicy