Rootfruit

Rootfruit logo

Om Rootfruit

Rootfruit Scandinavia marknadsför och säljer snacks under varumärkena Gårdschips och Exotic Snacks. Bolaget bearbetar marknaden genom en multikanalstrategi som innebär att bolagets produkter återfinns inom flera segment: dagligvaruhandeln, servicehandeln och storkök. I dagsläget fokuserar bolaget på att befästa en stark position i segmentet för premiumsnacks. Rootfruit Scandinavia har sina rötter i den halländska myllan och strävar efter att i högsta möjliga mån använda lokala råvaror med hög kvalitet. Produktionsanläggning och kontor ligger i Stockholm och Laholm.

Rootfruit Scandinavia noterades på Spotlight i december 2014 och noteringsemissionen tecknades till 120%. InWest var bolagets projektledare i samband med börsnoteringen. Aktien handlas under kortnamnet ”ROOT”.

Gårdschips vänder sig till alla som konsumerar snacks och som vill ha en extraordinär upplevelse. Produkterna ska upplevas som godare, annorlunda och sundare än andra snacks. Gårdschips erbjuds som två koncept – premiumchips och smartsnacks.

Exotic Snacks vill skapa en upplevelse av hälsa och välbefinnande och vara attraktiva för den som vill njuta och unna sig något men också för den som bejakar en sund och aktiv livsstil. Exotic Snacks har ett brett sortiment av högkvalitativa produkter som rymmer allt från nötter, chokladdragéer, lakrits, asiatiska rissnacks till exotiska torkade frukter. Produkterna säljs som lösvikt eller i olika storlekar av påsförpackningar.

 

Ansvarig rådgivare

Roger Lundin
+46 (0) 725-86 22 22
roger.lundin@inwestcorp.se

Håll dig uppdaterad:

Vi på InWest är ett dedikerat bollplank till mindre bolag med stora ambitioner.

Besöksadress

Kanalstråket 1
433 76 JONSERED

Prenumerera och få våra börsnoteringar och emissioner rakt i din inkorg.


Genom anmälan godkänner jag att mina personuppgifter hanteras i enlighet med InWests integritetspolicy. Vi skickar nyhetsbrev med återhållsamhet och kommer inte heller dela dina uppgifter.

 

© 2020 InWest Corporate Finance | Integritetspolicy