Veteranpoolen

Veteranpoolen logo

Om Veteranpoolen

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Bolagets arbetande pensionärer kallas för veteraner och är med sin kompetens, erfarenhet och drivkraft det som gör Veteranpoolen unikt och framgångsrikt. Bolagets affärsidé baseras på att matcha veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov av stöd i vardagen. Verksamhetens framgång bygger på att många pensionärer vill fortsätta arbeta efter sin pension för att de vill, kan och mår bra av det. Bolaget har cirka 8 000 aktiva medarbetare och finns representerade över hela Sverige. Huvudkontoret ligger i Kungsbacka, strax söder om Göteborg.

Veteranpoolen var tidigare ett dotterbolag till Homemaid, ett bolag inom hushållsnära tjänster som är noterat på Spotlight. Vid inledningen av 2018 avknoppades Veteranpoolen från Homemaid i syfte att bättre tydliggöra de olika verksamheterna var för sig. Veteranpoolen anlitade InWest som rådgivare i samband med noteringen på Spotlight.

Håll dig uppdaterad:

Vi på InWest är ett dedikerat bollplank till mindre bolag med stora ambitioner.

Besöksadress

Kanalstråket 1
433 76 JONSERED

Prenumerera och få våra börsnoteringar och emissioner rakt i din inkorg.


Genom anmälan godkänner jag att mina personuppgifter hanteras i enlighet med InWests integritetspolicy. Vi skickar nyhetsbrev med återhållsamhet och kommer inte heller dela dina uppgifter.

 

© 2020 InWest Corporate Finance | Integritetspolicy